fbpx

Balusterbutikken
Redningsvejen 5, Arnager
3700 Rønne

CVR 4244 9482

Hvorfor navnet “Balusterbutikken”? Balustre er et gammelt navn, for de stænger/stolper, der er lodrette og bærende i et gelænder eller rækværk. Altså nærmest “rygradden” – og derfor en meget vigtig del af et gelænder. Og derfor har vi valgt det navn!

Vores virksomhed ligger på Bornholm, hvor vi er omgivet af havet. Vores vejr har givet os inspirationen til vores produkter. Vi bor selv ved havet og ved, hvor hårdt vind og vejr er ved gelændere. Derfor er vores rustfri produkter udelukkende syrefast rustfrit stål. Det vil sige, at vores produkter er meget velegnede til udendørs. Derudover har vi også produkter i zink.

For at få de bedste produkter til konkurrencedygtige priser importerer vi selv alle vores dele.

Da vi også har egen produktion på Bornholm, kan du bestille special-dele designet helt efter dine ønsker.

Kontakt os på +45 2324 5566 eller info@balusterbutikken.dk for at høre nærmere. Du kan også følge os på Facebook.

Hvis du har brug for hjælp til opmåling og udregning så kan du benytte vores anden webside: www.houseof316.dk hvor vi hjælper dig med udregningen af dit gelænder. Her kan du også se forskellige løsninger på gelændere – både indendørs og udendørs – til din inspiration.

Lidt om os:

Keld Kiel – ejer af House of 316 ApS, som også har Balusterbutikken. Har arbejdet med rustfrit stål i mere end 30 år. Tager sig af dine faglige spørgsmål til f.eks. produkterne.

Louise Kiel – din kontaktperson i forbindelse med din bestilling, f.eks. leveringstid, ordrestatus m.m.